Trei persoane implicate în scandalul din Mogoşoaia au fost arestate

Trei persoane implicate în scandalul cu bâte şi săbii care a avut loc în localitatea ilfoveană Mogoşoaia au fost arestate preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce Judecătoria Buftea a admis, miercuri seară, cererea procurorilor Parchetului Judecătoriei Buftea.

155 afișări
Imaginea articolului Trei persoane implicate în scandalul din Mogoşoaia au fost arestate

Trei persoane implicate în scandalul din Mogoşoaia au fost arestate (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

În noaptea de marţi spre miercuri, mai multe persoane din localitatea ilfoveană Mogoşoaia s-au luat la bătaie din cauza unor conflicte mai vechi, în altercaţie fiind folosite bâte şi săbii.

În urma anchetei şi a audierii celor implicaţi în scandal procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea au emis ordonanţe de reţinere şi au dus cinci persoane la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Judecătoria Buftea a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile doar pentru trei din cei cinci, respectiv Marian Anghel, Ştefan Anghel şi Ion Covaci. Ceilalţi doi au fost lăsaţi liberi, iar instanţa nu a luat nicio măsură preventivă în cazul lor.

Cinci persoane au fost rănite în scandalul izbucnit, marţi noapte, între două familii rivale din localitatea ilfoveană Mogoşoaia, care s-au luat la bătaie cu săbii şi bâte, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru a-i linişti pe scandalagii.

Membrii celor două familii s-au luat la bătaie pe străzile din Mogoşoaia din cauza unor conflicte mai vechi şi pe fondul consumului de alcool, declara, marţi noapte, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, Claudia Burada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici