Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un cap de pod, în Bistriţa-Năsăud

  • Trei persoane au fost rănite, joi dimineaţa, după ce o maşină a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN 17, în localitatea Viişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud.
64 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un cap de pod, în Bistriţa-Năsăud

Trei persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-un cap de pod, în Bistriţa-Năsăud

În urma primelor verificări, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au stabilit că o tânără de 19 ani, în timp ce conducea o maşină spre Bistriţa, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile, intrând într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba de tânăra de 19 ani şi de doi pasageri, o femeie de 43 de ani şi un bărbat de 49 de ani, toţi din Crainimăt.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările în care a avut loc accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici