Trei răniţi după impactul dintre un TIR şi un autoturism. Elicopterul SMURD, solicitat să intervină

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Coşoveni, judeţul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind solicitat elicopteruş SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1285 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi după impactul dintre un TIR şi un autoturism. Elicopterul SMURD, solicitat să intervină

Trei răniţi după impactul dintre un TIR şi un autoturism. Elicopterul SMURD, solicitat să intervină

Reprezentanţii Poliţiei Dolj au declarat că accidentul în care trei persoane au fost rănite grav s-ar fi produs din cauza şoferului unui autoturism, care nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un TIR.

„Şoferul unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, la intersecţia DJ 752 cu DN 6, în localitatea Coşoveni, a pătruns pe drumul principal fără să se asigure şi a fost lovit de un TIR. Şoferul autoturismului şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie au fost răniţi”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Una dintre persoanele aflate în autoturism a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu un elicopter SMURD.

„S-a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj. Cele trei persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de un elicopter SMURD”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Pe DN 6, în zona producerii accidentului, traficul se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici