Trei suspecţi în cazul spargerii casei de schimb valutar din Cluj-Napoca

Trei persoane sunt suspecte în cazul spargerii care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Cluj-Napoca.

27 afișări
Imaginea articolului Trei suspecţi în cazul spargerii casei de schimb valutar din Cluj-Napoca

Trei suspecţi în cazul spargerii casei de schimb valutar din Cluj-Napoca

Potrivit comandantului Poliţiei Cluj-Napoca, Ioan Rus Herdea, cercul de suspecţi a fost redus la trei persoane, însă nu pot fi date publicităţii informaţii despre acestea pentru a nu periclita ancheta.

Patronul casei de schimb susţine că suma furată este de 196.000 de lei

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, după analiza operaţiunilor financiare efectuate în ultimele zile de casa de schimb valutar patronul acesteia a reclamat la Poliţie dispariţia sumei de 196.000 de lei.

Iniţial, patronul casei de schimb valutar declara că în casa de schimb valutar se aflau, marţi seară, 160.000 de lei.

O casă de schimb valutar din centrul municipiului Cluj-Napoca, de pe strada 6 Martie, a fost spartă, în noaptea de marţi spre miercuri, iar potrivit poliţiştilor în momentul spargerii în unitate nu se afla niciun angajat.

Potrivit unor surse din Poliţie, nu există imagini de pe camerele de supreveghere de la casa de schimb valutar din Cluj-Napoca întrucât sistemul de supraveghere video nu funcţiona nici înainte de a fi distrus de cei care au furat banii.

Citeşte şi:

Cluj-Napoca: O casă de schimb valutar a fost spartă (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici