Tren de marfă defect pe linia Glogoreşti-Luduş. Două trenuri de călători, afectate

Circulaţia feroviară a fost închisă, duminică, la prânz, pe linia simplă Glogoreşti-Luduş, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă.

150 afișări
Imaginea articolului Tren de marfă defect pe linia Glogoreşti-Luduş. Două trenuri de călători, afectate

Tren de marfă defect pe linia Glogoreşti-Luduş. Două trenuri de călători, afectate

Circulaţia feroviară a fost închisă, duminică, la prânz, pe linia simplă Gligoreşti-Luduş, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă. Două trenuri de călători au fost afectate.

Potrivit CFR SA, trenul privat de marfă efectua un transport pe relaţia Constanţa Ferryboat – Iernut şi are în compunere 35 de vagoane goale.

Până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relaţia Tărgu Mureş - Cluj Napoca, şi R 4534, care circulă în relaţia Războieniu – Târgu Mureş, au staţionat temporar în gările Luduş, respectiv Gligoreşti.

Ulterior, CFR SA a anunţat că la ora 14.03 circulaţia a fost reluată.

Potrivit companiei, traficul a fost închis în intervalul orar 12.03-14.03.

Cele două trenuri de călători urmează să înregistreze la destinaţie o întârziere de cca 90 de minute, a anunţat CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
defect,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici