Trenurile care pleacă şi sosesc în Gara de Nord Bucureşti, întârziate din cauza furturilor de cabluri

Un furt de cabluri din instalaţia de control a traficului a pus în dificultate circulaţia trenurilor care au plecat sau au sosit în Gara Bucureşti Nord, garniturile având întârzieri de 40 de minute.

299 afișări
Imaginea articolului Trenurile care pleacă şi sosesc în Gara de Nord Bucureşti, întârziate din cauza furturilor de cabluri

Trenurile care pleacă şi sosesc în Gara de Nord Bucureşti, întârziate din cauza furturilor de cabluri (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează, vineri, că circulaţia feroviară între Bucureşti Nord şi Chitila se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale, după ce, în cursul nopţii de marţi, persoane necunoscute au tăiat, în vederea sustragerii, şapte cabluri din complexul instalaţiei de control al traficului.

În intervalul orar 6.00 - 8.00, trenurile care au sosit sau au plecat din Bucureşti Nord au înregistrat, în medie, întârzieri de 25 de minute/tren. Din cauza creşterii densităţii traficului feroviar, după ora 8.00 întârzierile înregistrate la sosirea şi plecarea din Bucureşti Nord sunt în medie, de 40 de minute/tren.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează, printr-un comunicat de presă, că vineri, începând cu ora 11.10, în urma finalizării lucrărilor de remediere a defecţiunilor semnalate la cablurile instalaţiei de control al traficului, circulaţia trenurilor între Bucureşti Nord şi Chitila se desfăşoară fără întârzieri şi în condiţii de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici