Tronsonul feroviar Galaţi-Făurei-Ţăndărei, redeschis pentru viteza maximă de circulaţie cu 120 km

CFR anunţă că a fost ridicată limitarea de viteză în circulaţia trenurilor de călători pe tronsonul Galaţi - Făurei - Ţăndărei.

59 afișări
Imaginea articolului Tronsonul feroviar Galaţi-Făurei-Ţăndărei, redeschis pentru viteza maximă de circulaţie cu 120 km

Tronsonul feroviar Galaţi-Făurei-Ţăndărei, redeschis pentru viteza maximă de circulaţie cu 120 km

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 15.30 a fost ridicată limitarea de viteză în circulaţia trenurilor de călători pe tronsonul Galaţi - Făurei - Ţăndărei, oră de la care traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale şi pe raza SRCF Galaţi, viteza maximă de circulaţie pe intervalul respectiv fiind de 120 km/h”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, operatorii de transport feroviar de călători au fost informaţi deja de această măsură.

„Reamintim faptul că, începând cu ora 14.00, şi pe magistrala Bucureşti - Constanţa trenurile de călători şi-au reluat circulaţia în condiţii normale de trafic, cu locomotive electrice şi cu viteza maximă de 160 km/h. Menţionăm faptul că, CFR SA, prin comandamentele locale, va monitoriza în continuare evoluţia fenomenelor meteo şi va menţine legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulaţie impuse pe reţeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice să asigure continuitate în trafic şi legăturile feroviare pe întreaga reţea, inclusiv pe raza judeţelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cfr,
viteză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici