Trotinetele electrice pot fi periculoase. Rihanna s-a ales cu vânătăi pe faţă

  • Există trotinete electrice care ating o viteză de 100 de kilometric la oră
  • Trotinetele sunt o variantă rapidă de a te deplasa prin trafic
  • La prima experienţă cu trotineta este recomandat să primeşti un instructaj
1049 afișări
Imaginea articolului Trotinetele electrice pot fi periculoase. Rihanna s-a ales cu vânătăi pe faţă

Trotinetele electrice pot fi periculoase, Rihanna s-a ales cu vânătăi pe faţă

Rihanna a fost fotografiată în Los Angeles în timp ce se afla în maşina ei iar imaginile au surprins-o pe artistă cu o vânătaie sub ochiul stâng şi alta pe frunte. Reprezentanţii artistei au anunţat într-un comunicat că tânăra de 32 de ani a avut un accident cu trotineta electrică şi s-a lovit la cap şi la faţă.

Trotinetele electrice pe care le poţi închiria în Bucureşti ating o viteză maximă de până la 30km/h, însă trebuie să ai mare atenţie atunci când nu eşti pe pista specială pentru biciclişti. O manevră greşită poate duce chiar şi la un accident.

Dacă nu ai încercat până acum să circuli cu trotineta electrică, este recomandat să participi la un instructaj pentru siguranţa ta. Îţi împărtăşesc din experienţa lor câţiva bucureşteni care merg cu acest mijloc de locomoţie. 

 „Având în vedere infrastructura din Bucureşti este detul de periculos să mergi în afară de pistă, cam periculos.”, a spus Daniel, un trotinetist. 

„Persoana care mi-a împrumutat această trotinetă m-a învăţat exact cum să merg, pe unde să merg, ce locuri să feresc, deci da, am făcut un instructaj înainte să mă urc pe trotinetă.”, a mărturisit Iulia. 

„Cred că dacă ai un minim de conştiinţă sau bun simţ te descurci fără probleme. Eu nu am avut nici probleme în trafic, e ok. Mai ales pe aici unde există benzi de biciclete de mai simplu de mers, dar sunt zone în care nu e asa plăcut să mergi.”, a spus Andrei. 

Unii dintre ei au recunoscut că au căzut cu trotineta, dar au scăpat cu câteva zgârieturi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici