Tudorel Toader, discuţii cu premierul Dăncilă, la Palatul Victoria, după valul de critici din partea PSD

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut marţi o întâlnire în biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justiţiei Tudorel Toader. UPDATE 13.00: Discuţiile s-au încheiat, cel din urmă părăsind clădirea Guvernului.

1111 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, discuţii cu premierul Dăncilă, la Palatul Victoria, după valul de critici din partea PSD

ULTIMA ORĂ Tudorel Toader, discuţii cu premierul Dăncilă, la Palatul Victoria, după valul de critici din partea PSD

Întrevederea vine după ce cei doi au participat la evenimentul de lansare a Campaniei naţionale „INFORMARE acasă! SIGURANŢĂ în lume!” ediţia 2019.

Referitor la o posibilă demitere a ministrului Justiţiei, Viorica Dăncilă a declarat că va lua o decizie după ce va asculta părerea colegilor în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Premierul a precizat că va prezenta social-democraţilor evaluarea sa în legătură cu Tudorel Toader.

Senatorii vor dezbate şi vota, miercuri, moţiunea simplă adresată ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, după ce demersul a fost amânat în plenul de luni al Senatului.

Mai mulţi social-democraţi s-au arătat, în ultimul timp, nemulţumiţi de activitatea lui Tudorel Toader. Printre aceştia se află chiar şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a declarat, luni, că nu va propune ca Tudorel Toader să fie remaniat, dar nici nu se poate opune ca discuţia să aibă loc în Comitetul Executiv al PSD.

Totodată, Robert Cazanciuc a spus, marţi, că senatorii PSD vor vota la libera alegere, potrivit propriei conştiinţe, la moţiunea simplă adresată ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Votul urmează si fie dat în plenul de miercuri al Senatului.

Despre Tudorel Toader, liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că acesta a păcălit PSD, pentru că a provocat prin declaraţiile sale un scandal „până la cer” şi apoi nu a dat ordonanţele de urgenţă. Dragnea a precizat că dezbaterile pe modificarea codurilor penale trebuie reluate săptămânile viitoare în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici