Turişti înzăpeziţi pe viscol, la minus 17 grade. Intervenţia jandarmilor a durat patru ore

Trei turişti plecaţi din Vâlcea către Alba au rămas cu maşina înzăpezită în zona montană Obârşia Lotrului, la minus 17 grade. Scoaterea maşinii din zăapdă a durat patru ore, din cauza viscolului şi a stratului foarte mare de zăpadă.

2681 afișări
Imaginea articolului Turişti înzăpeziţi pe viscol, la minus 17 grade. Intervenţia jandarmilor a durat patru ore

Turişti înzăpeziţi la Obârşia Lotrului, pe viscol, la minus 17 grade

Jandarmerie montani din Voineasa au fost chemaţi, sâmbătă noaptea, în ajutorul a trei persoane care nu mai puteau înainta cu maşina în zona Obârşiei Lotrului.

Turiştii plecaseră de la Obârşia Lotrului şi intenţionau să ajungă în localitatea Şugag din judeţul Alba Iulia. Din cauza viscolului şi a stratului de zăpadă foarte mare, au rămas blocaţi cu maşina.

Jandarmii au început să deszăpezească autoturismul, însă viscolul puternic, temperatura de minus 17 grade şi stratul mare de zăpadă a făcut ca intervenţia să fie foarte dificilă.

Maşina a fost scoasă din zăapdă după 4 ore.

Turiştii, două femei şi un bărbat, au fost conduşi de către jandarmii montani în Obârşia Lotrului şi au fost cazaţi la o pensiune, iar maşina a rămas la locul incidentului, urmând să fie tractată sâmbătă.

Intervenţia jandarmilor montani a fost sprijinită de un echipaj de poliţie din cadrul Postului de poliţie Voineasa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici