Turişti români blocaţi în aeroportul din Antalya

Mai mulţi turişti români sunt blocaţi în aeroportul din Antalya, aceştia trebuind să se întoarcă în ţară cu o aeronavă a companiei Jetran Air, care încă nu a ajuns în Turcia, dar potrivit reprezentanţilor companiei ar urma să aterizeze în jurul orei 22.30.

118 afișări
Imaginea articolului Turişti români blocaţi în aeroportul din Antalya

Turişti români blocaţi în aeroportul din Antalya (Imagine:www.jetranair.ro)

Întârzierea s-a produs pentru că avionul care ar fi trebuit să-i aducă pe turiştii români înapoi în ţară a avut o problemă la decolarea de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Otopeni, vineri dimineaţa, când urma să transporte spre Antalya un alt grup de români.

Astfel, vineri dimineaţă, cursa companiei Jetran Air spre Antalya a decolat la 9.25, cu întârziere de o oră şi 25 de minute şi s-a întors din drum după 30 de minute, din cauza unor probleme tehnice.

Ulterior, echipajul a decis că nu poate efectua cursa către Turcia cu acea aeronavă, iar compania Jetran Air a închiriat un alt avion care a decolat, vineri seară, de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Antalya, în jurul orei 21.00.

Potrivit PR Managerului companiei, Mihaela Stanciu, aeronava urmează să sosească în Antalya în jurul orei 22.30, după care va pleca spre Timişoara pentru a-i aduce acasă pe românii care au aşteptat mai multe ore în aeroportul din Turcia.

Mihaela Stanciu a susţinut că reprezentanţii companiei au ţinut legătura cu turiştii din Antalya şi le-au comunicat situaţia creată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici