Turiştii din Mamaia şi Constanţa vor fi plimbaţi de 1 Mai cu autobuzele etajate

Autobuzele etajate vor fi reintroduse în circulaţie, de vineri, special pentru turiştii care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai în Constanţa şi Mamaia. Autobuzele etejate vor circula zilnic la intervale de 45 de minute, între Gara Constanţa şi capătul staţiunii Mamaia.

208 afișări
Imaginea articolului Turiştii din Mamaia şi Constanţa vor fi plimbaţi de 1 Mai cu autobuzele etajate

Turiştii din Mamaia şi Constanţa vor fi plimbaţi de 1 Mai cu autobuzele etajate (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Arhiva Foto)

Timp de patru zile - între 28 aprilie şi 1 mai - RATC pune în circulaţie traseele turistice spre Mamaia - 40 Mamaia şi 100 Mamaia, cu autobuze etajate.

Turiştii care vor ajunge încă de vineri pe litoral trebuie să ştie că acestea vor funcţiona în program 10.00 - 18.00, cu plecări din Gară cu o frecvenţă de 22 de minute pe ambele linii şi 45 de minute pe fiecare linie.

Traseul liniei 40 Mamaia este Gară - bulevardul Mamaia - Delfinariu - staţiunea Mamaia până la Tabăra Turist, în timp ce autobuzele liniei 100 Mamaia urmează ruta Gară - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - City Park - staţiunea Mamaia până la Tabăra Turist.

Lungimea unei curse Gară - Mamaia - Gară este de aproape 30 de kilometri şi este parcursă în circa o oră şi jumătate.

Preţul unui bilet de călătorie pentru autobuzele etajate a fost stabilit la 1,5 lei, tichetele putând fi achiziţionate din autobuz, de la şofer. O călătorie este considerată de la Gară la Tabăra Turist sau de la Tabăra Turist la Gară.

Gratuităţile şi abonamentele obişnuite ale constănţenilor nu sunt valabile pe aceste linii, deoarece este un traseu turistic, a anunţat RATC Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici