Turneu Viorica Dăncilă. Premierul, aşteptat de peste 100 de protestatari la Arad care au scandat lozinci anti-PSD. „Sunt siderată”

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată, vineri, la Arad de peste 100 de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD şi care au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”, ironie la o greşeală gramatică de-a acesteia „Orice om îi e teamă de o plângere penală”. Un grup de susţinători ai PSD au aplaudat şi strigat „PSD”.

3479 afișări
Imaginea articolului Turneu Viorica Dăncilă. Premierul, aşteptat de peste 100 de protestatari la Arad care au scandat lozinci anti-PSD. „Sunt siderată”

Viorica Dăncilă, aşteptată la Arad de peste 100 de protestatari care scandează lozinci anti-PSD

Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată şi la Arad de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD, se declară „siderată” de ceea ce strigă oamenii.

”Vreau să fac o precizare: să ştiţi că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă de a veni la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile. Progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete, într-un judeţ dacă vrei să faci lucruri bune vii cu proiecte şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei, oamenii sunt foarte primitori, foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţenii vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă”, a declarat premierul la Arad.

În opinia Vioricăi Dăncilă, este mult mai important ca accentul să nu fie pus pe dezbinare şi pe jigniri, ci să existe o luptă de proiecte.

„Dar cei care nu au proiecte încearcă să ascundă acest lucru şi vin cu jigniri, cu dezbinare. Am auzit strigând tot felul de lucruri, sunt siderată de ceea ce pot să spună, sunt foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze”, a afirmat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată, vineri, la Arad de peste 100 de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD şi care au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Oamenii au strigat „PSD ciuma roşie”, „la puşcărie”, „hoţii”, „Viorica nu uita, că Ardealul nu te vrea” şi „Ruşine, ruşine să vă fie”.

Mai mulţi protestatari au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”.

Pe de altă parte, un grup de susţinători ai PSD a aplaudat în faţa Prefecturii şi a scandat „PSD”. Susţinătorii au fost acoperiţi vocal de protestatari., iar unul dintre ei scandând lozinci antiguvernamentale într-o portavoce.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici