Turneul lui Dăncilă. O nouă confuzie, după „summitul” de la Iaşi. Ce judeţe a încurcat actualul premier

Premierul Viorica Dăncilă a spus, în timpul unei conferinţe de presă în Frasin, judeţul Suceava, că se află într-o vizită în judeţul Hunedoara.

2112 afișări
Imaginea articolului Turneul lui Dăncilă. O nouă confuzie, după „summitul” de la Iaşi. Ce judeţe a încurcat actualul premier

Dăncilă, în Suceava: Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara

Premierul şi-a început conferinţa de presă urând „La mulţi ani” celor care îşi sărbătoresc marţi onomastica, după care a spus că se află în judeţul Hunedoara.

„Bună ziua. Aş vrea să urez <La mulţi ani> tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, şi-a început Dăncilă discursul, moment în care a fost corectată.

„În judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe precum Hunedoara, Sălaj, Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui, sunt mai multe judeţe pe care vrem să le vizităm pentru a vedea modul în care sunt utilizate fondurile guvernamentale, modul în care sunt utilizate fondurile europene, probleme pe care le au autorităţile locale, dar şi modul în care putem să ne implicăm în dotarea spitalelor, în alte probleme care ţin de fiecare judeţ în parte şi de fiecare comunitate în parte”, a continuat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în legătură cu locul unde se află şi la mitingul PSD din Galaţi, spunând „facem aici summit-ul de la Iaşi”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici