Ucrainenii vor construi la Kiev fortificaţii în valoare de 17 milioane de lire sterline

Primarul Kievului, Vladimir Kliciko, a anunţat că a alocat suma de 800 de milioane de grivne (17,2 milioane de lire sterline) pentru a construi fortificaţii în capitală, potrivit Sky News.

547 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii vor construi la Kiev fortificaţii în valoare de 17 milioane de lire sterline

Ucrainenii vor construi la Kiev fortificaţii în valoare de 17 milioane de lire sterline

Măsura a fost anunţată deşi nu există informaţii despre un nou asalt asupra oraşului.

Ruşii au încercat să cucerească oraşul Kiev în prima fază a invaziei din februarie 2022. Forţele ruseşti au fost respinse şi de atunci au atacat oraşul în mod regulat cu rachete şi drone.

„Kievul este şi va fi ţinta prioritară numărul 1 pentru inamic", a declarat Serhiy Popko, şeful administraţiei militare din capitala Ucrainei.

Primarul Vladimir Kliciko a mai anunţat că va investi 300 de milioane de grivne (6,4 milioane de lire sterline) din bugetul oraşului pentru nevoile urgente ale forţelor armate ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fortificaţii,
kiev,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici