Udrea, despre Oreste Teodorescu: "Mi-a adus două dosare, unul cu o solicitare financiară"

Deputatul Elena Udrea a susţinut sâmbătă seara, într-o emisiune a B1TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus două dosare, dintre care unul era însoţit de o "solicitare financiară", în document fiind implicat numele unei membre a Senatului.

2577 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre Oreste Teodorescu: "Mi-a adus două dosare, unul cu o solicitare financiară"

Oreste Teodorescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se întâmpla în trustul Intact. Nişte bani care ajungeau la nişte jurnalişti. Apoi dânsul mi-a adus şi un alt dosar cu solicitarea financiară", a spus Udrea, citată de gandul.info.

"Solicitarea financiară" ar fi fost, potrivit acesteia, cea înscrisă pe bileţelul galben care însoţea un al doilea dosar în care era implicat numele unei senatoare: 10.000 de euro. „Eu aşa l-am primit cu tot cu bileţelul galben. Am patru martori la mine la birou care pot spune cum au decurs discuţiile cu domnul Oreste”, a spus Udrea, argumentând că refuzul său ar fi determinat reacţiile publice ale jurnalistului, critice la adresa sa, notează gandul.info.

Întrebată ce a făcut cu documentele, Udrea a răspuns că i le-a înmânat lui Traian Băsescu. "I le-am dat preşedintelui care, din câte ştiu, le-a dat la DNA".

Într-o intervenţie la RTV, Oreste Teodorescu a replicat că scrisul de pe bileţelul prezentat de Elena Udrea nu îi aparţine şi că o va acţiona în judecată, adăugând că documentele din dosar conţineau informaţii publice.

Anterior, Udrea făcuse publice numele unor politicieni şi persoane din presă care i-ar fi cerut sume de bani, respectiv: Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) şi Oreste Teodorescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici