Ultima nebunie vine din Las Vegas: avion special amenajat pentru sex. Cât costă un zbor de 45 de minute

Înăuntru aparatului de zbor, denumit „Love Cloud”, sunt cearşafuri de mătase roşie.

6087 afișări
Imaginea articolului Ultima nebunie vine din Las Vegas: avion special amenajat pentru sex. Cât costă un zbor de 45 de minute

Ultima nebunie din Las Vegas: un avion pentru sex. Zborul de 45 de minute costă 1300 USD

Un serviciu nebunesc a luat naştere în Las Vegas. Este vorba despre un avion transformat într-un culcuş pentru a face dragoste printre nori. Zborul costă 1300 de dolari şi durează 45 de minute.

Dacă vrei să măreşte perioada la 90 de minute, preţul se ridică la 1800 de dolari. Caitlyn Rose, TikTok-eriţă australiană, şi-a povestit experienţa într-un videoclip. „Se numeşte norul iubirii, eu şi iubitul meu am fost acolo...”, este titlul postării.

În interiorul avionului – un Cessna 414 bimotor - sunt perne, o saltea şi cearşafuri din satin roşu, totul fiind mobilat de lux. Sloganul serviciului: „Oferă cuplurilor posibilitatea de a-şi trăi fantezia în interioare romantice la comandă”.

„Este întâlnirea perfectă”, a spus fata entuziasmată, adăugând: „O perdea ne despărţea de pilot, care purta căşti, ca să nu ne audă”.

La aterizare, cuplurilor li se prezintă un certificat VIP Mile High Club şi li se face o fotografie cu avionul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici