Uma Thurman: „Am făcut un avort când eram adolescentă”. Actriţa este împotriva legii anti-avort din Texas

  • Într-un editorial din Washington Post, actriţa în vârstă de 51 de ani a luat atitudine împotriva legii anti-avort din Texas.
  • A numit-o discriminatorie, împotriva femeilor defavorizate din punct de vedere economic şi şi-a povestit experienţa din tinereţe.
1670 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman: „Am făcut un avort când eram adolescentă”. Actriţa este împotriva legii anti-avort din Texas

Uma Thurman

Uma Thurman şi-a dorit să ia atitudine împotriva legii anti-avort din Texas, încredinţând publicaţiei Washington Post un editorial în care spune povestea „durerii sale private”, când a făcut avort.

„A fost cel mai negru secret al meu de până acum şi ţi-l împărtăşesc din casa în care mi-am crescut cei trei copii, care sunt mândria şi bucuria mea”, a scris actriţa în articolul preluat şi pe Instagram. Uma are doi copii (Maya şi Levon) cu Ethan Hawke şi o fiică (Luna) de la fostul partener, Arpad Busson.

„Această lege este încă un alt instrument de discriminare împotriva celor care sunt dezavantajate din punct de vedere economic şi adesea şi împotriva partenerilor lor - a continuat Thurman. De asemenea, mă întristez că îi pune pe cetăţeni unul împotriva celuilalt”.

Folosind propria poveste ca exemplu, vedeta a subliniat apoi cum decizia ei de a avorta la o vârstă fragedă, când se simţea în imposibilitatea de a avea o casă stabilă, i-a permis apoi să aibă copii când a fost pregătită.

„Pentru voi, toate femeile şi fetele din Texas, cărora le este frică să nu fie traumatizate, cărora le este teamă să nu fie persecutaţi de vânătorii de recompense şi care sunteţi vulnerabile doar pentru că aveţi un pântec, vă spun: aveţi curaj! ”, a concluzionat Thurman, care a primit pe reţelele de socializare mulţumiri de la multe femei pentru că şi-a spus povestea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici