Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie în plină stradă

Un actor cunoscut a intervenit într-un conflict stradal din oraşul australian Adelaide şi a salvat un bărbat care fusese înjunghiat de o femeie în plină stradă, potrivit CNN.

914 afișări
Imaginea articolului Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie în plină stradă

Actorul Dev Patel a contribuit la oprirea unei „altercaţii violente" în faţa unui magazin din Australia. Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Slumdog Millionaire" şi „Lion", Patel a intervenit şi a reuşit să detensioneze situaţia, au relatat martorii.

Incidentul a avut loc în oraşul Adelaide, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei din Australia de Sud. Altercaţia a implicat o femeie şi un bărbat, care s-au bătut pe stradă şi în interiorul unei benzinării. Ulterior, femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în piept.

Victima în vârstă de 32 de ani a primit tratament la faţa locului şi apoi a fost transportată la Spitalul Royal Adelaide cu răni care nu îi pun viaţa în pericol. otrivit reprezentanţilor săi, Patel şi prietenii săi au văzut incidentul şi au intervenit.

„Dev a acţionat conform instinctului său natural pentru a încerca să de-escaladeze situaţia şi să întrerupă bătaia. Din fericire, grupul a reuşit să facă acest lucru şi a rămas la faţa locului pentru a se asigura că poliţia şi, în cele din urmă, ambulanţa au sosit. Nu există eroi în această situaţie", se arată în declaraţia furnizată pentru CNN.

La final, agresoarea a fost reţinută de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici