Un adolescent a fost găsit mort din cauza unei supradoze, într-o clădire abandonată din Slatina

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Priseaca a fost găsit mort într-o clădire abandonată de pe strada Prelungirea Tunari, din Slatina, iar primele indicii duc către o supradoză.

1129 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a fost găsit mort din cauza unei supradoze, într-o clădire abandonată din Slatina

Un adolescent a fost găsit mort din cauza unei supradoze, într-o clădire abandonată din Slatina

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că lângă băiat a fost găsită o pungă de prenadez. El ar fi fost mort de mai multe zile, într-o clădire abandonată de pe strada Prelungirea Tunari.

Sâmbătă, când a fost făcută necropsia, medicul legist a stabilit o cauzalitate directă între deces şi inhalarea de prenadez, potrivit aceloraşi surse.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că băiatul plecase de acasă de la începutul lunii.

”La data de 6 aprilie am fost sesizaţi despre faptul că în scara unui bloc nelocuit din municipiul Slatina se află cadavrul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări. În urma verificărilor, aceştia au identificat cadavrul. Tânărul în vârstă de 17 ani din comuna Priseaca era plecat de la domiciliu din data de 2 aprilie. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţe Slatina în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor medico-legale ale decesului”, a afirmat reprezentantul IPJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici