Un ambulanţier a suferit un atac vascular cerebral în tura de noapte

Un ambulanţier al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş a făcut un atac vascular cerebral în timpul turei de noapte. Colegii săi l-au dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piteşti unde a primit îngrijiri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

397 afișări
Imaginea articolului Un ambulanţier a suferit un atac vascular cerebral în tura de noapte

Un ambulanţier a suferit un atac vascular cerebral în tura de noapte

Bărbatului în vârstă de 42 de ani i s-a făcut rău în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu, la substaţia Mioveni a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.

„Colegul nostru, din păcate şi la o vârstă tânără, la 42 de ani, aflându-se în timpul turei de noapte, s-a simţit rău, a dezvoltat un accident vascular cerebral. Colegii l-au transportat de urgenţă la UPU la Spitalul Piteşti, unde s-au făcut investigaţii. A rămas internat pentru tratament şi decizii medicale ulterioare. Să sperăm că va trece fără sechele şi să nu aibă repercusiuni multe. Din fericire nu s-a întâmplat în timpul vreunei misiuni, era în aşteptare echipajul, ca atare era în sediul substaţiei Mioveni, acolo unde îşi desfăşura activitatea", a declarat pentru MEDIAFAX Marian Hiru, manager al SAJ Argeş.

Potrivit acestuia, conform procedurii a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Bărbatul lucrează de 10 ani la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici