#COLECTIV Un an de la Colectiv. Videoclip "Goodbye to Gravity", lansat cu 10 zile înaintea comemorării: " Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei" - VIDEO

Noul videoclip de la "Goodbye to Gravity" este "Heed to Call" şi a fost lansat joi, cu doar 10 zile înaintea comemorării de 1 an de la tragedia din clubul Colectiv. În incendiu pentru membri ai trupei rock au murit. Singurul rămas în viaţă este solistul Andrei Găluţ.

2569 afișări
Imaginea articolului #COLECTIV Un an de la Colectiv. Videoclip "Goodbye to Gravity", lansat cu 10 zile înaintea comemorării: " Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei" - VIDEO

Un an de la Colectiv. Videoclip "Goodbye to Gravity", lansat cu 10 zile înaintea comemorării: " Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei"

''Acest clip a fost filmat în timpul unei reprezentaţii live din aprilie 2015. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului. Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei'', se arată la începutul clipului melodiei ''Heed the call''.

Pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity se regăseşte un mesaj emoţionant. Se rememorează momentul în care trupa pregătea albumul "Mantras of War". Rock-ul celor de la Goodbye to Gravity s-a spulberat în seara tragediei, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, iar 160 au fost răniţi: "Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti a fost redusă la tăcere." Iată mesajul integral pe care l-a transmis trupa pe Facebook:

"La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formaţia Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat "Mantras of War". Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambiţioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepţionale şi să plece într-un lung turneu naţional, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieţii voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.", scriu reprezentanţii formaţiei pe pagina oficială de Facebook.

"În noaptea de 30 octombrie însă, speranţa s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti, a fost redusă la tăcere. Nu vom mai putea niciodată să ne aşezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificaţie. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forţa copleşitoare a creaţiei trupei. Este din nou octombrie, un an mai târziu...Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut şi ne amintim de ei şi de ceea ce au lăsat în urmă.", mai scriu reprezenaţii trupei pe Facebook.

Reprezentanţii trupei reamintesc mesajul piesei "Heed to Call", despre energia pură a muzicii şi moştenirea nemuritoare a formaţiei "Goodbye to Gravity".

"<Heed the Call> este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost iniţial filmat pentru a scoate în evidenţă energia pură care alimenta concertele formaţiei, precum şi devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât şi clipul au o însemnătate mai adâncă - ne amintesc de moştenirea nemuritoare a trupei şi ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.Vom continua să onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veţi putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informaţii."

În final, reprezentanţii trupei transmit un mesaj pentru solistul Andrei Găluţ: "(...) Vă invităm să vizionaţi videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad şi Bogdan, precum şi a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenţii chirurgicale şi proceduri de recuperare."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici