Un autobuz a derapat şi a intrat într-o casă, avariind o conductă de gaze şi un stâlp electric

Un autobuz a derapat, joi seară, şi a intrat într-o casă din comuna prahoveană Brazi, avariind o conductă de gaze şi un stâlp de electricitate şi distrugând una dintre camerele locuinţei, cei patru ocupanţi ai casei scăpând teferi din imobil.

27 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, autobuzul a derapat şi s-a oprit într-o casă din satul Popeşti, comuna Brazi, distrugând una dintre camerele imobilului.

În momentul producerii incidentului, în casă se aflau patru persoane, însă niciuna dintre acestea nu a fost rănită, toţi locatarii imobilului reuşind să iasă singuri din casa avariată.

În timp ce se îndrepta spre casa în care s-a oprit, autobuzul a avariat o conductă de gaze, o echipă a societăţii de distribuţie de gaze deplasându-se de urgenţă şi oprind alimentarea în zonă, astfel încât nu există riscul producerii unei explozii.

De asemenea, autobuzul a acroşat şi un stâlp de electricitate, care stă să cadă, la ora transmiterii acestei ştiri în zonă fiind aşteptate echipele Electrica pentru a întrerupe alimentarea cu electricitate.

În urma incidentului şoferul autobuzului a fost rănit uşor.

Potrivit sursei citate, în autobuz nu se aflau călători.

Zona a fost izolată de cele trei echipaje ale ISU Prahova care s-au deplasat de urgenţă la locul incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici