Video Un autocar cu 46 de copii este blocat din cauza zăpezii pe drumul spre staţiunea Păltiniş

Un autocar în care sunt 46 de copii a rămas blocat în zăpadă, miercuri seara, pe drumul spre staţiunea Păltiniş, din judeţul Sibiu, mai multe autospeciale ale ISU Sibiu intervenind pentru a transporta copiii la cabană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1080 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, autocarul a rămas blocat pe drumul spre Păltiniş, din cauza zăpezii.

„Un autocar cu 46 de copii este blocat din cauza zăpezii, pe drumul spre Păltiniş. Intervin 3 autospeciale ale ISU Sibiu pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau să ajungă”, a spus Criveanu.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu jandarmii montani, angajaţi ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Sibiu şi împreună cu Salvamont Sibiu.

Criveanu a mai spus că niciunul dintre copii nu a suferit probleme medicale din cauza acestei situaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici