Un autocar cu 51 de turişti polonezi a intrat în gardul unei case din judeţul Maramureş. Mai multe persoane sunt rănite

  • Un autocar care circula pe o şosea din judeţul Maramureş a intrat în gardul unei case.
  • Mai multe persoane sunt rănite, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.
  • În autocar se află turişti polonezi, anunţă ISU.
532 afișări
Imaginea articolului Un autocar cu 51 de turişti polonezi a intrat în gardul unei case din judeţul Maramureş. Mai multe persoane sunt rănite

Un autocar care circula pe o şosea din judeţul Maramureş a intrat în gardul unei case. Mai multe persoane sunt rănite, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. În autocar se află turişti polonezi, anunţă ISU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, pe DN 18, în zona localităţii Moisei din judeţul Maramureş, şoferul unui autocar a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unei case.

În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la faţa locului. Misiunea este în desfăşurare şi nu se cunoaşte încă numărul exact al persoanelor rănite, au anunţat autorităţile. Ca urmare, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Ulterior, autorităţile au anunţat că în accident au fost implicate 51 de persoane. Sunt şase victime, dintre care o persoană în stop cardio respirator, trei persoane transportate la CPU Borşa şi două victime care primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, patru ambulanţe SAJ şi un elicopter medical. Numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici