Un avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a fost întors, după o oră de zbor. Forţele de ordine au descins în aeronavă la aterizare

Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris în jurul orei 16.00 şi urma să aterizeze la Bucureşti la 19.15, a fost întors după o oră de zbor, pasagerilor spunându-li-se că lipsea o persoană, care avea însă bagaj la cală, dar şi că a fost o problemă tehnică.

11877 afișări
Imaginea articolului Un avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a fost întors, după o oră de zbor. Forţele de ordine au descins în aeronavă la aterizare

Un avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a fost întors, zborul fiind anulat

Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, a declarat pentru MEDIAFAX unul din pasageri.

După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru.

Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris - Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea români, vor petrece noaptea la Paris, urmând ca, duminică, să fie împărţiţi în trei grupuri şi să vină la Bucureşti cu trei curse Air France.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici