Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbuşit la Iaşi. Cei doi pasageri au murit

Un avion de mici dimensiuni în care se aflau două persoane s-a prăbuşit, duminică seară, în localitatea ieşeană Scânteia. Cei doi pasageri au decedat, în pofida încercărilor medicilor de a-i resuscita, reprezentanţii ISU precizând că este vorba despre doi bărbaţi de 30 de ani, respectiv 32 de ani.

1814 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbuşit la Iaşi. Cei doi pasageri au murit

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbuşit la Iaşi

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a precizat că medicii au încercat timp de aproximativ o oră să îi resusciteze pe cei doi bărbaţi, care au fost găsiţi în stop cardio-respirator.

Potrivit acesteia, cei doi au suferit multiple leziuni toracice şi craniene severe.

Ea a precizat că cei doi bărbaţi au fost scoşi din aparatul de zbor de către localnici.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alexandru Chelaru, a declarat că cei doi bărbaţi care se aflau în aparatul de zbor, proprietate privată, aveau 30 de ani, respectiv 32 de ani şi erau din judeţul Vaslui.

"Au fost demarate cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentuui. Se pare că ar fi vorba despre o defecţiune mecanică, dar acest lucru se va stabili în urma anchetei declanşate în acest caz", a spus Chelaru.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, aparatul de zbor prăbuşit este un motodeltaplan.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit pe un câmp, la aproximativ 200 de metri de prima casă din localitatea Scânteia, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale SMURD, ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 20.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici