Un bărbat a fost agresat în sediul IML Craiova de indivizi care au folosit un pistol

Un tânăr din Craiova a fost agresat, luni, în incinta Institutului de Medicină Legală (IML) din municipiu, de mai mulţi indivizi înarmaţi care au tras focuri de armă pe holurile instituţiei.

2 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost agresat în sediul IML Craiova de indivizi care au folosit un pistol

Un bărbat a fost agresat în sediul IML Craiova de indivizi care au folosit un pistol

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost solicitaţi luni, în jurul orei 12.00, la sediul Institutului de Medicină Legală din municipiu, unde un grup de indivizi înarmaţi au agresat un tânăr şi au tras două focuri de armă.

“Poliţiştii de la Secţie 4 au fost sesizaţi că la Institutul de Medicină Legală un bărbat a fost agresat de un grup de tineri. În timpul altercaţiei, unul dintre indivizi a scos un pistol cu gaz şi a tras”, a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj.

Dumitru Daniel Ogun (22 ani), din Craiova, a ajuns, luni, la IML pentru a obţine un certificat medical după ce, în urmă cu câteva zile, fusese agresat pe o terasă din Craiova de mai mulţi indivizi. La sediul IML Craiova şi-au făcut apariţia mai multe persoane, chiar în momentul în care tânărul a ajuns la institut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici