Un bărbat a fost împuşcat în urma unui scandal, în Constanţa

  • Un scandal a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri pe o stradă din Constanţa.
  • Poliţiştii au găsit la faţa locului un bărbat care prezenta mai multe plăgi tăiate, iar la spital a fost identificat un alt bărbat împuşcat.
704 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat în urma unui scandal, în Constanţa

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanţa, ar fi avut loc un scandal, anunţă IPJ Constanţa.

La faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat de 33 de ani care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital. Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat de 38 de ani care prezenta o plagă prin împuşcare.

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea tuturor participanţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici