Un bărbat a fost ucis de concubina sa, mai tânără cu 36 de ani. Cadavrul a fost ascuns în balcon

Un bărbat din Oneşti, judeţul Bacău, în vârstă de 85 de ani, a fost ucis de concubina sa, care era cu 36 de ani mai tânără, femeia ascunzând cadavrul în balconul apartamentului în care locuia, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

3391 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost ucis de concubina sa, mai tânără cu 36 de ani. Cadavrul a fost ascuns în balcon

Un bărbat a fost ucis de concubina sa, mai tânără cu 36 de ani. Cadavrul a fost ascuns în balcon

Bărbatul nu mai fusese văzut deloc în ultimele zile, iar joi vecinii au anunţat autorităţile.

Oamenii legii nu l-au găsit în locuinţă, dar cercetările au continuat şi vineri. Cadavrul bărbatului a fost găsit în balconul locuinţei concubinei lui, o femeie în vârstă de 49 de ani, arată sursele citate.

Cei doi locuiau în acelaşi bloc, dar la etaje diferite.

Potrivit unor surse, crima ar fi avut loc luni, după o ceartă între bărbat şi concubina lui. Femeia l-ar fi lovit şi apoi l-ar fi strâns de gât.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici