Bărbatul care a vrut să incendieze sediul PSD din Vrancea a fost reţinut

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focşani în noaptea de luni spre marţi, cu ajutorul unei sticle plină cu benzină, apoi a fugit de la locul faptei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4962 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a vrut să incendieze sediul PSD din Vrancea a fost reţinut

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD Vrancea

Potrivit Poliţiei Vrancea, bărbatul ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea o substanţă inflamabilă îmbibată într-un material textil, în curtea unui imobil, acesta fiind, de fapt, sediul PSD Vrancea.

„Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru a fi audiat, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere”, a transmis marţi dimineaţa, Poliţia Vrancea.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, bărbatul a aruncat cocktailul molotov în curtea sediului PSD şi apoi a fugit. El a fost văzut de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere care au fugit după el şi l-au imobilizat.

Se pare că atacatorul era în stare avansată de ebrietate şi că nu a putut justifica gestul său. Martorii susţin că bărbatul a spus că nu este membru de partid şi că lucrează la o societate edilitară din Focşani.

Bărbatul are 47 de ani şi este din comuna Goleşti, judeţul Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici