Un bărbat a murit, altul a ajuns la spital cu arsuri, fiind loviţi de fulger pe un câmp din Ialomiţa

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, sâmbătă, iar un altul de 67 de ani a fost transportat la spital cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, după ce au fost loviţi de un fulger în timp ce se aflau cu animalele pe izlazul localitatii ialomiţene Maia.

147 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit, altul a ajuns la spital cu arsuri, fiind loviţi de fulger pe un câmp din Ialomiţa

Un bărbat a murit, altul a ajuns la spital cu arsuri, fiind loviţi de fulger pe un câmp din Ialomiţa (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, incidentul a fost anunţat prin 112, iar la faţa locului a mers o ambulanţă din Urziceni.

Medicii au constatat decesul bărbatului de 52 de ani, care era parţial carbonizat, în timp ce celălalt localnic, în vârstă de 67 de ani, era conştient, având arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului. Acesta a fost dus iniţial la Spitalul Municipal Urziceni, după care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Arşi din Capitală.

Primele cercetări ale politiştilor arată că localnicii se aflau cu vacile la pe izlazul comunal, fiind loviţi de un fulger.

Judeţul Ialomiţa este sub avertizare de cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, de sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, şi până duminică la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici