Un bărbat a murit călcat de un tramvai al liniei 41 din Capitală

Un bărbat a murit după ce, în timp ce traversa şoseaua Virtuţii din Capitală printr-un loc nepermis, a fost călcat de un tramvai al liniei 41 care ieşea din Pasajul Lujerului şi se îndrepta către Piaţa Crângaşi.

33 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit călcat de un tramvai al liniei 41 din Capitală

Un bărbat a murit călcat de un tramvai al liniei 41 din Capitală (Imagine:Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul avea 30 de ani. El a mai precizat că bărbatul a murit la spital, din cauza rănior multiple, şi nu pe loc, aşa cum susţineau, iniţial, martorii citaţi.

Surse din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti (ISUMB) au declarat agenţiei MEDIAFAX că bărbatul a coborât dintr-un tramvai în staţia "Uverturii", aflată la ieşirea şoselei Virtuţii din pasajul Lujerului, şi a încercat să traverseze strada, fiind însă surprins de tramvaiul ce venea din sens opus, care nu l-a mai putut evita.

Martorii incidentului au declarat că bărbatul a traversat şoseaua Virtuţii exact prin zona în care strada coboară către Pasajul Lujerului. Vatmanul, aflat în stare de şoc, a declarat, printre lacrimi, că nu l-a văzut pe acesta decât în ultimul moment, astfel că nu a mai putut frâna pentru a-l evita.

Potrivit martorilor, bărbatul lovit a fost scos de sub tramvai cu ajutorul unui echipaj de la descarcerare, la doar câteva minute de la producerea accidentului. Imediat după ce a fost scos de sub roţile tramvaiului, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă cu care a fost dus la Spitalul Municipal Bucureşti, unde însă medicii nu l-au mai putut salva. 

Circulaţia tramvaielor pe sensul de mers către Piaţa Presei Libere a fost întreruptă timp de mai multe zeci de minute, însă călătorilor le-au fost puse la dispoziţie autobuze speciale care să înlocuiască tramvaiele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici