Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui hotel din Mamaia

Un bărbat a murit duminică după-amiază, după ce a căzut de la etajul nouă al unui hotel din staţiunea Mamaia, la faţa locului aflându-se un echipaj al Ambulanţei.

2073 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui hotel din Mamaia

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui hotel din Mamaia (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii constănţeni nu au reuşit să stabilească identitatea bărbatului, angajaţii hotelului declarându-le anchetatorilor că victima nu era cazată în unitate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în jurul orei 14.00 oamenii legii au fost anunţaţi că un bărbat a căzut de la etajul nouă al Hotelului "Aurora".

La faţa locului a mers un echipaj SMURD care a stabilit că victima a murit în urma impactului cu solului.

Poliţiştii nu au găsit asupra bărbatului respectiv, de aproximativ 40 de ani, acte sau alte înscrisuri care să-i ajute la stabilirea identităţii, iar până în prezent nu au reuşit să afle numele acestuia. De asemenea, angajaţii hotelului le-au spus oamenilor legii că bărbatul nu era cazat în unitatea respectivă.

Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident sau despre sinucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici