Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o stâncă din Munţii Trascău

Un bărbat care a căzut sâmbătă de pe o stâncă din Munţii Trascău, judeţul Alba, de la circa 20 de metri înălţime, a murit.

218 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o stâncă din Munţii Trascău

Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe o stâncă, în Munţii Trascău

Poliţiştii încearcă să afle cine este bărbatul, deoarece nu au găsit acte asupra lui. Estimează însă că avea în jur de 50 de ani.

După ce a căzut, acesta s-a rostogolit zeci de metri, suferind răni puternice.

Un cetăţean de origine germană l-a văzut şi a sunat la numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, fără succes însă.

Accidentul a avut loc în zona ruinelor de la Cetatea Colţeşti, în Munţii Trascău, judeţul Alba.

La faţa locului au ajuns şi echipaje ale Salvamont Alba şi poliţişti, care cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul montan.

Munţii Trascău sunt o grupă a Munţilor Apuseni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici