Un bărbat a vrut să fure un brad, dar a căzut de la 20 de metri

Un bărbat de 30 de ani din localitatea argeşeană Priboieni a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce a căzut dintr-un brad, de la 20 de metri înălţime, martorii spunând că victima se urcase în copac ca să îi taie vârful pentru Crăciun.

134 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a vrut să fure un brad, dar a căzut de la 20 de metri

Un bărbat a vrut să fure un brad, dar a căzut de la 20 de metri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, medicii argeşeni au constatat că acesta a suferit o fractură de bazin şi o contuzie de coloană lombară, leziuni care necesită câteva zeci de zile de îngrijire şi au dispus internarea acestuia.

În momentul în care starea de sănătate îi va permite, bărbatul va trebui să răspundă întrebărilor poliţiştilor care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul şi încadrarea juridică a faptelor, acesta putând fi acuzat de furt calificat.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul în vârstă de 30 de ani a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar medicii spun că starea lui este stabilă, el fiind în afara oricărui pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici