O fetiţă de 4 ani a fost salvată de agresorul sexual chiar de prietena sa, în vârstă de 6 ani

  • Un bărbat de 41 de ani, care a agresat sexual o fetiţă de 4 ani, pe o stradă din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost reţinut.
  • Copila a fost salvată de reacţia prietenei ei, în vârstă de 6 ani, care a fost şi ea agresată.
  • Cele două au povestit întâmplarea oamenilor legii.
5224 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 4 ani a fost salvată de agresorul sexual chiar de prietena sa, în vârstă de 6 ani

FOTO: Profimedia

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul de 41 de ani din comuna George Enescu, care este cercetat acum pentru agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recţionat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braţ, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni”, spun reprezentanţii Poliţiei Botoşani.

Bărbatul a renunţat, apoi, la acţiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp, un echipaj mixt, format din jandarm şi poliţist, care patrula în zonă, a fost oprit de cele două fetiţe care le-au povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Poliţiştii l-au identificat pe agresor şi l-au dus la sediul poliţiei pentru audieri.

Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici