Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe un pod i-a impresionat pe salvatori cu povestea lui

  • Un bărbat care a ameninţat, vineri, că se aruncă de pe un pod din judeţul Neamţ a fost convins să coboare în siguranţă
  • Acesta le-a povestit pompierilor şi poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că nu are bani pentru tratamentul fiicei lui de 8 ani
  • Aceştia vor acum să îl ajute.
2882 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe un pod i-a impresionat pe salvatori cu povestea lui

Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe un pod i-a impresionat pe salvatori cu povestea lui

Un bărbat care a ameninţat, vineri, că se aruncă de pe un pod din judeţul Neamţ a fost convins să coboare în siguranţă. Acesta le-a povestit pompierilor şi poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că nu are bani pentru tratamentul fiicei lui de 8 ani. Aceştia vor acum să îl ajute. 

Pompierii şi poliţiştii au fost alertaţi, vineri, în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că o persoană ameninţă că se aruncă de pe podul din zona microhidrocentralei din localitatea Horia, judeţul Neamţ.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ şi un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Roman.

Pe pod se afla un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Cotu Vameş, care ameninţa în mod repetat că se va arunca.

Pompierii au lansat barca la apă, fiind astfel pregătiţi pentru a recupera persoana în cazul în care acesta se aruncă în apele râului.

Un agent de poliţie şi comandantul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit în cel mai scurt timp şi au purtat discuţii cu bărbatul.

Astfel, au aflat că motivul pentru care a recurs la acest gest este lipsa banilor pentru a-şi trata fiica în vârstă de 8 ani, care are probleme medicale.

În acel moment, echipajele de intervenţie şi oamenii legii au strâns o sumă de bani şi i-au oferit-o individului, convingându-l să coboare de pe pod în siguranţă.

Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistenţă medicală de specialitate.

Povestea bărbatului i-a impresionat atât pe poliţişti, cât şi pe pompieri, care vor face o strângere de fonduri pentru a-l ajuta să cumpere tratamentul de care fiica lui are nevoie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici