Un bărbat care conducea, fără permis, un autoturism furat din Spania, a fost prins la Turnu Măgurele

Un bărbat de 32 de ani, care conducea un autoturism furat din Spania, fără a avea permis de conducere, a fost oprit de poliţiştii rutieri la Turnu Măgurele şi i s-a întocmit dosar penal, în timp ce automobilul a fost indisponibilizat, informează Poliţia Română.

141 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care conducea, fără permis, un autoturism furat din Spania, a fost prins la Turnu Măgurele

Un bărbat care conducea un autoturism furat din Spania, fără permis, prins la Turnu Măgurele (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În acest sfârşit de săptămână, în timpul unei acţiuni desfăşurată în municipiul Turnu Măgurele, de poliţişti ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, a fost oprit pentru control un autoturism ce avea plăcuţele de înmatriculare deteriorate.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului şi a conducătorului auto, poliţiştii au constatat că şoferul, Robert V. (32 de ani), din Turnu Măgurele, nu deţinea permis de conducere auto.

În continuarea verificărilor şi în urma schimbului de date şi informaţii prin Biroul SIRENE (Supplementary Information Request at National Entry) din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională (CCPI) - al Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), a reieşit faptul că acest autoturism figura în baza de date ca fiind sustras din Spania.

Poliţiştii au ridicat şi indisponibilizat autoturismul, iar suspectului i-a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care maşina a ajuns în posesia acestuia, arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici