Un bărbat din Alba "a spânzurat" pe faţada casei sale un manechin îmbrăcat în marinar - FOTO

Un bărbat din localitatea Lancrăm, judeţul Alba, "a spânzurat", luni, pe faţada casei în care locuieşte, un manechin îmbrăcat în marinar, lângă care a aşezat o cruce pe care a scris numele preşedintelui Traian Băsescu şi pe cel al premierului Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

357 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Alba "a spânzurat" pe faţada casei sale un manechin îmbrăcat în marinar - FOTO

Un bărbat din Alba "a spânzurat" pe faţada casei sale un manechin îmbrăcat în marinar - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Octavian Sărac, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Lancrăm, judeţul Alba, a amenajat pe faţada casei în care locuieşte o spânzurătoare de care a agăţat un manechin îmbrăcat în costum de marinar, iar alături a aşezat o cruce pe care a scris "Băsescu-Boc".

De cruce, bărbatul a legat mai multe fâşii de material de culoare portocalie.

Bărbatul a declarat, luni, jurnaliştilor, că manechinul spânzurat îl reprezintă pe preşedintele Traian Băsescu, despre care a spus că ar trebui să-şi dea demisia, alături de membrii Guvernului.

"Am ieşit şi eu ca un român şi ţin să protestez faţă de dictatorul Băsescu. Ar merita să fie pus în locul acestui manechin, alături de piticu' Boc, şi apoi tot Guvernul", a afirmat Octavian Sărac.

El l-a criticat pe preşedintele Traian Băsescu pentru că "nu a avut nicio reacţie după protestele din ultimele zile", spunând că acesta este "mai rău" decât Nicolae Ceauşescu.

"Acesta este mai rău decât Ceauşescu. Ceauşescu a ieşit în faţa poporului şi a răspuns. Ăsta de 11 zile stă ascuns. Unde este la ora actuală?", a afirmat protestatarul.

Bărbatul a adăugat că va lăsa manechinul spânzurat de faţada casei până când preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul îşi vor da demisia şi a promis că va ieşi în fiecare zi în faţa casei pentru a protesta.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că oamenii legii nu au dispus nicio măsură în acest caz deoarece protestatarul nu a comis nicio infracţiune, iar manechinul a fost amplasat pe proprietatea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici