Un bărbat din Arad este căutat de pompieri după ce s-ar fi înecat în râul Mureş

Un bărbat în vârstă de circa 30 de ani este căutat de pompierii arădeni, sâmbătă seara, după ce s-ar fi înecat în râul Mureş, în vreme ce un tânăr în vârstă de 19 ani, alături de care acesta se scălda, a reuşit să iasă singur din apă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

247 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Arad este căutat de pompieri după ce s-ar fi înecat în râul Mureş

Un bărbat din Arad este căutat de pompieri după ce s-ar fi înecat în râul Mureş

Evenimentul a avut loc în zona Podului Traian din municipiul Arad, unde se află şi plaja privată a unui cunoscut hotel, transmite corespondentul MEDIAFAX. Surse din rândurile echipelor de căutare spun că cei doi bărbaţi, care sunt muncitori din Botoşani angajaţi la o companie din Arad, au intrat în Mureş pentru a se scălda, martorii sunând la 112, după ce nu i-au mai putut vedea.

Până la ajungerea pompierilor din cadrul ISU Arad, unul dintre cei doi a reuşit să iasă la mal. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii continuau căutările celei de a doua persoane.

"În momentul sosirii echipajului SMURD, un băiat în vârstă de 19 ani, în stare stabilă, era la marginea apei, ieşit din râul Mureş. A fost preluat de către echipajul SMURD, i s-au acordat îngrijiri medicale, în primă fază, iar apoi a fost predat către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru transport la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Echipajul de căutare cu barcă continuă misiunea pe râul Mureş pentru căutarea celui de-al doilea bărbat, posibil înecat, din declaraţiile tânărului, un bărbat de aproximativ 30-35 de ani", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

El a adăugat că misiunea de căutare va continua, până la lăsarea întunericului, iar dacă nu îl vor găsi pe bărbat, duminică vor relua căutările. Şi poliţiştii ai deschis o anchetă, în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici