Un bărbat din Argeş, bănuit că a omorât o fată de doi ani, a fost reţinut de poliţişti

Un bărbat de 21 de ani din localitatea Merişani, judeţul Argeş, a fost reţinut, joi, sub acuzaţia de omor, fiind bănuit că a omorât o copilă de doi ani, fiica iubitei lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1035 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş, bănuit că a omorât o fată de doi ani, a fost reţinut de poliţişti

Un bărbat din Argeş, bănuit că a omorât o fată de doi ani, a fost reţinut de poliţişti

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare o ordonanţă de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pe numele unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Acesta este bănuit că a omorât-o în bătaie pe fiica iubitei lui, în vârstă de doi ani.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara de 15 august, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri unei minore de doi ani, fiica concubinei. După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, din Merişani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (vineri-n.r.), să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Epure.

Surse apropiate anchetei au declarat că în ziua în care fata a murit mama era plecată la un magazin, iar când s-a întors a găsit-o pe fetiţă plângând. Câteva ore mai târziu, un echipaj de la ambulanţă a fost chemat în ajutor, pe motiv că fata s-a înecat. Aceasta a fost transportată la spital în stop cardiorespirator. La necropsie, medicii legişti au stabilit că fetiţa a fost bătută.

Taguri:
bărbat,
reţinut,
omor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici