FOTO Un bărbat din Bucureşti a intrat înarmat în sediul DNA Ploieşti

Un bărbat de 69 de ani, din Bucureşti, a intrat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti având asupra lui un pistol cu bile, un cuţit şi două pumnale artizanale, transmite corespondentul Mediafax.

5716 afișări
Imaginea articolului FOTO Un bărbat din Bucureşti a intrat înarmat în sediul DNA Ploieşti

Un bărbat din Bucureşti a intrat înarmat în sediul DNA Ploieşti

Bărbatul nu deţine autorizaţie pentru pistol. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, bărbatul a intrat în sediul DNA din Ploieşti pentru a reclama mai mulţi poliţişti, nemulţumit fiind de activitatea acestora într-un dosar de furt.

“În momentul în care a fost întrebat de jandarm dacă deţine asupra lui arme, bărbatul a spus că da. A scos un pistol cu bile şi un cuţit”, a declarat Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova.

Jandarmii au sesizat poliţiştii care au demarat cercetările. “Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port ilegal de arme periculoase” a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Surse au declarat corespondentului Mediafax că bărbatul deţine o casă în localitatea Măneciu din Prahova şi că ar fi plecat luni din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici