Un bărbat din Câmpulung a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că ardea deşeuri în spatele curţii

Un bărbat de 50 de ani din Câmpulung a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că ardea deşeuri în spatele curţii, pe malul Râului Târgului, anunţă Jandarmeria Argeş.

8898 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Câmpulung a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că ardea deşeuri în spatele curţii

Un bărbat din Câmpulung a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că ardea deşeuri în spatele curţii

„Un câmpulungean în vârstă de 50 de ani a fost amendat ieri, 11 februarie, de jandarmii argeşeni, cu amendă în valoare de 30.000 lei, pentru arderea deşeurilor pe malul Râului Târgului. Aflaţi în serviciul de patrulare pe raza municipiului Câmpulung, jandarmii au observat o degajare mare de fum de pe albia râului. Acolo l-au depistat pe bărbat, care ardea diverse deşeuri (cauciucuri, saltele, plasticuri, cartoane, crăci), chiar în spatele proprietăţii sale”, transmite IJJ Argeş.

Potrivit jandarmilor, bărbatul a spus că a făcut curăţenie şi nu a ştiut că nu are voie să ardă deşeurile pe albia râului.

„Atragem atenţia cetăţenilor asupra interdicţiei de a arde diverse deşeuri pe malul râurilor, astfel de acţiuni care punând în pericol atât siguranţa persoanelor, cât şi mediul înconjurător”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici