Un bărbat din Constanţa, supărat că a luat prea multe amenzi, şi-a incendiat maşina în faţa Poliţiei

Un bărbat supărat că a luat prea multe amenzi şi-a incendiat maşina, marţi, în faţa sediului Poliţiei Rutiere Constanţa. Bărbatul de 33 de ani a protestat astfel faţă de sancţiunile acordate de poliţişti, care i-au reţinut permisul pentru o depăşire neregulamentară.

2628 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Constanţa, supărat că a luat prea multe amenzi, şi-a incendiat maşina în faţa Poliţiei

Un bărbat din Constanţa, supărat că a luat prea multe amenzi, şi-a incendiat maşina în faţa Poliţiei

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi cu privire la faptul că o maşină arde în faţa Serviciului Rutier din Constanţa.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ Constanţa.

După verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul de 33 de ani era nemulţumit pentru că a fost amendat de şapte ori în ultimii patru ani pentru nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă sau pentru ITP expirat. Mai mult, bărbatului i-a fost chiar marţi reţinut permisul de conducere pentru o depăşire neregulamentară.

Supărat pe poliţişti, acesta a parcat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, a stropit interiorul autoturismului cu combustibil şi i-a dat foc.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (miercuri-n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare”, a mai transmis IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici