Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Acesta este acuzat că şi-ar fi ucis iubita în bătaie

  • Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat.
  • Acesta este bănuit că şi-ar fi bătut concubina, o femeie de 51 de ani, până a omorât-o.
  • Surse din justiţie susţin că femeia a refuzat de mai multe ori sprijinul autorităţilor, inclusiv emiterea unui ordin de protecţie.
504 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Acesta este acuzat că şi-ar fi ucis iubita în bătaie

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat că şi-ar fi ucis iubita în bătaie

Violenţa domestică nu se opreşte niciodată la prima palmă. Este şi cazul unei femei din Galaţi, care a fost omorâtă în bătaie. Surse din rândul autorităţilor susţin că femeia era agresată frecvent de concubinul ei. De fiecare dată, ea ar fi refuzat ajutorul medical, dar şi să depună plângere la poliţie.

La fel s-a întâmplat la ultimul incident, produs în weekend. Acest episod de abuz i-a fost însă fatal victimei. 

Sâmbătă, un echipaj de la Ambulanţă a răspuns unui apel de urgenţă şi a încercat să o transporte pe femeia care avea numeroase contuzii la spital. Ea ar fi refuzat şi a rămas în casă împreună cu concubinul ei. A doua zi, bărbatul a sunat din nou la 112, solicitând ajutor medical pentru femeie. Aceasta a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată.

„Era bătută bine, avea numeroase urme de violenţă. Iniţial a refuzat să fie transportată la spital. A doua oară, echipajul a găsit-o căzută în cadă, au încercat să o salveze, nu au mai avut ce face. Femeia în vârstă de 51 de ani fusese agresată de concubin, prezenta un traumatism cranian, dar şi multiple alte traumatisme şi echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat şi sprijinul poliţiei“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi apoi a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor calificat. Surse din justiţie susţin că femeia a refuzat de mai multe ori sprijinul autorităţilor, inclusiv emiterea unui ordin de protecţie, posibil de frica agresorului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici