Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru trafic de droguri, în momentul în care ridica un colet cu canabis

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc, după ce a fost prins când ridica un colet cu aproape 1.300 de grame de canabis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

255 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru trafic de droguri, în momentul în care ridica un colet cu canabis

Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru trafic de droguri, în momentul în care ridica un colet cu canabis

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, la sfârşitul săptămânii trecute, două percheziţii domiciliare în municipiul Iaşi, într-un dosar penal întocmit pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că drogurile de risc ar fi fost trimise în Iaşi din Madrid-Spania, prin intermediul unei societăţi internaţionale de transport colete.

În ziua percheziţiilor, poliţiştii şi procurorii au prins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet cu 1.249 grame de canabis.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentată Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, pe lângă cele 1.249 grame de canabis, 275 de cutii de petarde, 3 hard-diskuri, 3 medii de stocare şi cartele telefonice.

De asemenea, în cadrul activităţilor, au fost duse la cercetări trei persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici