Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a murit după ce a fost lovit de fulger

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a murit, miercuri, după ce a fost lovit de un fulger în timp ce se afla împreună cu soţia la cules de afine pe Muntele Mic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

227 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a murit după ce a fost lovit de fulger

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a murit după ce a fost lovit de fulger

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, bărbatul în vârstă de 61 de ani, din localitatea Borlova, a plecat, împreună cu soţia, la cules de afine pe platoul din staţiunea Muntele Mic.

Miercuri după-amiază, cei doi au fost surprinşi de o ploaie puternică, însoţită de fulgere. La un moment dat, bărbatul a fost lovit de un fulger şi a murit pe loc.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi salvamontişti şi poliţişti pentru a investiga decesul bărbatului.

Judeţul Caraş-Severin s-a aflat, miercuri, sub coduri galbene şi portocalii de ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici