Un bărbat şi-a ucis în bătaie soţia în faţa copiilor. Agresorul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav

Un bărbat de 34 de ani din comuna Voila, judeţul Braşov, care şi-a ucis în bătaie soţia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de faţă fiind şi cei doi copii minori ai cuplului, a fost reţinut de procurori pentru omor deosebit de grav.

630 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a ucis în bătaie soţia în faţa copiilor. Agresorul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav

Un bărbat şi-a ucis în bătaie soţia în faţa copiilor. Agresorul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Braşov, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, a izbucnit un conflict între cei doi soţi din satul Cincşor, comuna Voila, iar bărbatul a început să o lovească pe femeie cu un furtun până a lăsat-o fără suflare. Ulterior, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori în braţul stâng, de faţă fiind şi cei doi copii ai cuplului.

Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit se pare din cauza geloziei soţului, care şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească pe femeie. Cei doi soţi se întorseseră recent din Italia şi nu aveau nicio ocupaţie.

Poliţia a fost sesizată de tatăl agresorului, care a sunat la 112 după ce a văzut că nora sa era moartă, se arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Braşov.

Astfel, la locuinţa celor doi soţi a ajuns un echipaj SMURD care nu a putut decât să constate decesul femeii, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

"În urma necropsiei făcute sâmbătă, s-a stabilit ca moartea femeii a fost violentă, fiind provocată de şocul traumatic şi hemoragic, consecinţă a unui politraumatism prin loviri repetate şi în număr mare cu un corp cotondent, dur alungit, diseminat pe întreaga suprafaţă corporală. La autopsie s-au mai constatat trei plăgi tăiate, profunde, pe mâna stângă. Între leziunile traumatice constatate şi deces există legătură directă de cauzalitate", se precizează în comunicatul citat.

Soţul vicitmei a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi urmează să fie propus spre arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Cei doi copii minori au fost luaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, aceştia urmând să fie încredinţaţi spre îngrijire unor rude.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici