Un bărbat şi un copil au fost atacaţi de urs într-o localitate din Harghita

Un bărbat şi un copil de 8 ani au fost atacaţi de urs într-o localitate din Harghita, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba.

1536 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi un copil au fost atacaţi de urs într-o localitate din Harghita

Atacul a avut loc la graniţa dintre Văleni şi Arvăţeni, spune Borboly, unde un urs a atacat un cioban şi un copil de 8 ani.

Bărbatul a suferit răni la cap şi la braţe şi a fost transportat la spital.

Borboly adaugă că ciobanul a avut sânge rece, pentru că în momentul atacului a stat nemişcat, ştiind că dacă fuge, pune copilul în pericol.

„Situaţia este de nesuportat. Solicit cu insistenţă primarilor, viceprimarilor, vânătorilor, medicilor veterinari, reprezentanţilor jandarmeriei să ia decizii imediate, care nu au fost luate”, spune Borboly.

Totodată, vineri, în plină zi, un urs a dat buzna în centrul oraşului Miercurea Ciuc, plimbându-se lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
atacat de urs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici